(Android/iOS) All That Remains: Part 1 - Bunker Room Escape Game goljufa več virov
Feb 28, 2022 21:48:50 GMT -5
Post by satejulsaddbin on Feb 28, 2022 21:48:50 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ All That Remains: Part 1 - Bunker Room Escape Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ All That Remains: Part 1 - Bunker Room Escape Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ goljufa več virov ▞▞▞
▞▞▞ All That Remains: Part 1 - Bunker Room Escape Game 2022 version ▞▞▞
Dobra raven izziva!
Daj nam več!
Za tiste, ki imajo radi dobre skrivnostne/puzzle igre, ki so včasih precej težke in zahtevne, bi morala biti ta popolna. Pravzaprav so vse igre Glitch bolj ali manj tako dobre. Edina slaba stvar je, da včasih postane moteča, vendar ne, da bi to pokvarilo izkušnjo. Na splošno 5 zvezdic.
Moja prva igra Glitch. Dajem 5 zvezdic. Od časa do časa sem moral uporabiti navodila, haha. Ampak, zagotovo bom igral druge!! Zasvojen sem
Obožujem igre z napakami in bi dal oceno 5☆, AMPAK če ste obtičali, ni na voljo namigov, ki bi vam pomagali. Da, vem, da lahko grem na YouTube in si ogledam navodila, vendar če ne igram igre v vrstnem redu, kot je oseba na YouTubu, moram iskati po njenem videoposnetku, da poskušam ugotoviti, kje sem. To se mi ne zdi prijetno, zato sem to igro pustil ob strani, ker sem razočaran. Želim si samo, da bi imela malo pomoči. Poleg tega je to odlična igra z zanimivo zgodbo.
Recimo, da te igre ustvarjata le dva izmed vas... Kakovost in količina se dvignejo bolje, kot je potrebna ekipa ljudi... Ljubim vse vaše igre. Še nisem bil razočaran in sem povsem prepričan, da nikoli ne bom.. Sploh ne odlašam in niti ne gledam slik igre, vidim samo igre z napakami in pritisnem kupi lol.... Nadaljuj z odličnim delom... N za zapis zdaj te razumem časovno obdobje med igrami.. Navdušen nad tem, kaj bo naslednje.. vem, da ne bom imel težav....
Dobra puzzle igra, vsekakor težja od podobnih iger. Nisem prepričan, da bi ga lahko končal, ne da bi si ogledal navodila, vendar sem vseeno užival. Edinstvene uganke. Z veseljem bo igral naslednjo, ko bo pripravljen
Všeč mi je bila ta igra. Nekaj dni sem se igral in se uprl namigom, dokler nisem zastal pri računalniškem geslu za vse stvari. Med raziskovanjem kraja sem užival v spreminjanju radia v klasični klavir, ena skladba me je spomnila na The Truman Show. Komaj čakam na 2. del, z veseljem plačam.
Napaka!!!!! Všeč mi je, kako si tistemu fantu povedal, da zaračunavaš svoje igre, da lahko plačaš najemnino in ješ hrano. Dobro zate. Pravzaprav sem bil presenečen, ko sem ugotovil, da sta pri izdelavi igre vključena le dva. Nimam težav s plačilom NOBENO od vaših iger. Naj pridejo. Imate oboževalca za vse življenje 😉
Ravno končano; odlična igra, a za konec sem dobil Runtime Error: users/slaveroot/jenkins/workspace... itd. Konec sem moral poiskati v appunwrapperju, kar je bilo malo škoda. Uporaba Samsung Galaxy Tab SM-T580
enostavno ena najboljših ugank za pobeg iz sobe. briljantne uganke, ki niso zelo lahke, a tudi ne skrivnostne. vsaka vrstica, vsaka beseda, vsak namig je pomemben!
Približno takrat, ko sem prišel v igro..boom je treba plačati za igranje. Brez namigov, igra me je večkrat zagnala, ampak lepa grafika in zapletena uganka (tudi če moram narediti samo 1) 😂😂
Zelo sem se zaljubil v igro in se je zrušila ... izgubil sem ves svoj napredek in "VSE, KI JE OSTALO" so bile moje fotografije. Torej to je stvar....
Zabava
Prešel sem 3/4 skozi igro in se odloči, da bo ponastavil in izbrisal ves moj napredek! Kako lahko dobim povračilo?!
super zabavno, a od iger z napakami ne pričakujem nič manj - vse so neverjetne! vendar nisem uspel dokončati igre, saj sem doživel tudi zrušitve pri uporabi terminala. nekajkrat sem poskusil in sem se ga naveličal. mogoče bo razvijalec to kmalu popravil, vmes pa igraj vse njihove druge igre!!
Bila je zabavna igra in precej zahtevna, vendar se je dvakrat ponastavila, tako da sem moral začeti znova (razen, da je ohranila vse posnete slike). Prvič nisem bil tako daleč, zato sem začel znova. Toda drugič sem bil res daleč in mi ni všeč, da bi ponovil celotno igro. Škoda, saj sem užival, vendar je čas za odstranitev.
Zelo dobro! Zavedal sem se, da bi jo prenesel, ker so vsi govorili, da se je zrušila, vendar se igra ni nikoli zrušila. Veselim se 2. dela.
All That Remains: Part 1 - Bunker Room Escape Game Adventure dabi
Briljantno kot vedno uganka s pipami je bila nekako živčna, a vseeno. Dal bi 5 zvezdic, vendar ne morem mimo računalnika, ki po vstavitvi diskete ne prikaže nobenih možnosti. Mislim, da sem začel že takoj na začetku. Ali lahko to popravite? EDIT: Oprosti, ker sem nekaj zamudil, vse je bilo v redu! 5 zvezdic
Zelo zabavno. Vredno svoje cene, veselim se 2. dela.
Všeč mi je bilo! In igra besed Zoolander je bila odlična!
Zelo prijetna igra z nekaj ugankami, ki so me popolnoma osupnile in prisilile, da sem iskal rešitve na spletu. Dobro opravljeno!
To je bila pravzaprav precej zahtevna igra pobega. Užival sem v igranju, vendar sem si moral nekajkrat ogledati navodila. Nekaterih stvari ne bi sestavil, kot je sestavljanka ABC s 3 različnimi deli. Komaj čakam 2. del
všeč mi je bilo!! komaj čakam 2 del!!
All That Remains: Part 1 - Bunker Room Escape Game Приключенски lkaz
Odlična igra, prijetno grozljivo vzdušje in dostojno zapletene uganke.
Res sem mislil, da mi bo ta igra všeč, vendar ni namigov (čeprav sem jih imel omogočene) in igra se preprosto ne igra, kot je oglaševano. Škoda.
Obožujem Glitch Games in ta je bila še ena zmagovalka. Edina težava je bila v tem, da se je na koncu, ko sem nameraval zapustiti bunker, igra zrušila in dobil sem sporočilo o napaki. Predvidevam, da sem zamudil samo konec zgodbe. Zelo priporočam to igro in vse njihove igre.
Vsakič, ko želite igrati, morate trpeti zaradi dolgega počasnega uvoda. Če obstaja način, da tega ne bi bilo treba storiti, bi bilo čudovito vedeti.
Igra je kar naprej zamrznila. Super nadležno.
Glitch igre so odlične! Ta je imel čisto na koncu resno napako. Zaklenilo se je, ko sem naredil zadnji korak v igri. Nekaj ugank je bilo tudi praskanje glave. Sicer pa izjemno! Zaskrbljen zaradi 2. dela.
Ne morem vklopiti televizije, ker foto album uporabniškega vmesnika pokriva gumb za vklop televizije. Uredi: dev je to popravil v enem dnevu! Zdaj ga lahko premagam. Trdne uganke in glasovno igranje. Zelo priporočam.
ČAKATE VERITAS? ?!!!!!!!!!!!!
Precej zanimiva igra pobega, dostojne uganke. Precej dobro vzdušje
zelo dobra igra za pobeg, čeprav bi bili namigi v pomoč. igra je prijetna, zvok je nekako srhljiv, a to je kul, in vse skupaj je bilo zelo prijetno in vas res da misliti. komaj čakam 2. del!
Fantastična igra pobega. Ena najboljših digitalnih sob pobega. Odličen vmesnik, enostaven za uporabo.
To sem kupil leta 2018 in mi je bil všeč in mu dal 5 zvezdic. Posodobitev leta 2021 ... igra mi zdaj ne dovoli nadaljevati ... Imel sem celotno igro na tabličnem računalniku, ko sem jo kupil leta 2018, vendar zdaj ne morem nadaljevati mimo prve sobe, ne da bi plačal (spet) .. spremenil mojo oceno na eno zvezdico. Plačati bi bilo treba samo enkrat.
Čudovita igra, iščem izid 2. dela. Zdi se, da je na koncu napaka, kjer dobite samo črn zaslon po prikazanem »Nadaljevanje«.
Obožujem vse igre Glitch! Predstavljamo najboljše igre za pobeg, ki so na voljo.
Kdaj je naslednji?
Res odlična puzzle igra z malo zgodbe na poti. Podobno seriji The Room in Myst v smislu ravnovesja uganke in zgodbe
Torej, odlično. Koliko iger nameravate biti v tej seriji? Nekaj večjega v primerjavi z FL?
All That Remains: Part 1 - Bunker Room Escape Game ผจญภัย jyj
Zdi se, da bi lahko bila zabavna igra, toda v sobi je napaka s pogradi in radiem, ki mi preprečuje, da bi v sobi kaj naredil. Ne glede na to, kam kliknem, me popelje nazaj na radio. Tudi ko izklopim radio, ne morem raziskati preostalega dela sobe. Ne morem gledati na postelje, klavir ali stvar na tleh. Radio samo poveča, ne glede na to, kje kliknem. razočaranje.
Arzt Chirurg Simulatorspiele Rollenspiele los
Loveeeee ittttt toliko. Komaj čakam nadaljevanje.
Obožujem takšne igre. Dobra zgodba poleg dobrih ugank in grafike. Kdaj naj pričakujemo 2. del?!
Buggy do te mere, da ga ni mogoče igrati
Res odlične in težke uganke, ne vaša običajna igra s točko pobega in kliki – všeč mi je!Tako zabavno in všeč mi je bila funkcija kamere! Resno super uganke.
Res sem užival v tej igri, čeprav sem našel precej zapletene trenutke. Ni bilo veliko, ki bi vas vodilo, kam naprej, zato ste imeli veliko predmetov in veliko sob in niste vedeli, kaj bi z njimi. resnici na ljubo, sem moral uporabiti navodila za nekatere uganke, ker bi se naključno sprehajal več ur. pa super delo, vredno truda!
Je slabo, da skoraj vsak dan preverjam nove igre pri Glitchu??! Haha! Resno, ljubim vas fantje! Jaz in moji trije najstniki nestrpno čakamo DRUGI DEL. Z veseljem bom plačal za katero koli igro, ki jo boste dali! Nekega dne sem naletel na blog, ko sem iskal igro, ki bi jo bilo vredno igrati po končani seriji sob. Omenjeni blog je za vedno izgubljen. Tako sem izkoristil priložnost in kupil prvo epizodo. Pet minut čez in bil sem zasvojen! Preteklo poletje nisem počel ničesar, razen da sem igral igre z napakami ... vse! Lol Kar tako naprej!
Odlična igra, vendar sem tudi prišel do konca in prišlo je do napake (glej, že poskušaš popraviti). Komaj čakam naslednjega!